Idag vill jag hylla

MINDY KALING!

Hon är en asrolig skådespelare, komiker, författare och producent samt sin egen chef i serien hon skapat och spelar huvudrollen i, The Mindy Project. Hon har också skrivit, producerat och agerat i flera avsnitt av The Office (US). The Office har jag haft svårt att ta mig in i, men jag älskar The Mindy Project.

 

Mindy spelar en karaktär som är professionellt framgångsrik, flärdfull, rapp, bitvis osäker men också rätt självupptagen och ibland självgod. Karaktären Mindy Lahiri förkroppsligar min dröm att att våga stå för den en är och vad en gillar, att på ett självklart sätt kräva att livet levererar utan att en ska behöva vara perfekt för att förtjäna det och dessutom har hon förmågan att komma med vassa snabba svar när det behövs.

Det är förpackat i ett lättsmält bubbligt format men för mig är det mer än hysteriskt roligt, det är en liten revolution. Det är så tydligt att det inte görs så mycket bred komedi av kvinnor i min åldersgrupp, eller någon annan åldersgrupp heller, förresten. Prisa Mindy!

Mindy har skrivit boken ”Is Everyone Hanging Out Without Me (and other concerns)?”, vilket är en pärla och dessutom en fråga som jag ofta ställer till mig själv. Alltså, häng med Mindy. Det är så värt.

Is Everyone Hanging Out without Me?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation