Eftersom jag inte är en teknikwizard och köpte min första och enda datamaskin 2009 pga var tvungen att ha detta geniala revolutionerande spotifyet, så har jag inte ännu listat ut hur man gör en snitsig länklista på sidan av bloggen som jag ser att många har. Har väl ärligt inte försökt skitmycket än heller. Men jag ska. Just idag vill jag ändå tipsa om några bloggare som säger väldigt bra saker på mycket bra sätt.

systerskap_89709537.jpg

Nina Åkestam är skarp, stringent och verkar mycket vettig. Alltid läsvärt.

Lady Dahmer beskriver sig själv så här:

Ickefjäskande, oförskämd och orakad gaphals. Skamlös feminist och socialist och alldeles alldeles underbar, brevväxlar med seriemördare, kritiserar normer, tjatar om genus och tvättar håret utan shampoo. Jag är en nagel i ögat på könsrollssamhället och en spark i pungen på patriarkatet.

Jag är en fantastisk människa som alla borde träffa!

Nina Ruthström bloggar tyvärr inte lägre särskilt aktivt, men i hennes arkiv finns mycket att hämta. Hon har en perfekt balans av förnuft och känsla. Stor igenkänningspotential.

HEJ BLEKK! smart, tydligt profilerad feministisk blogg med örat på samtidsrälsen. Väldigt bra för att hänga med i aktuella debatter.

Clara är på många sätt underbar. Hon blandar och ger, har en tydlig feministisk och miljöpolitisk inriktning på det hon skriver.

Hannapee skojar ofta till det och har en speciell jargong med en sedan länge trogen läsarskara. Hon för oförtrutet på ett föredömligt vis den feministiska debatten, blandat med urklipp ur sin vardag och glimtar av glamour.

Soraya Hashim är jag lite kär i. Hon verkar vara helt ljuvlig.

Parisa ger klockrena populärkulturtips. Tror hon vore jätterolig att hänga med, verkar ha koll på läget på de flesta fronter.

 

Sen är det ju det geniala FATTA! Fatta storheten!

FATTA Ida Östensson LisaLove foto & design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation