Rösten som instrument är väldigt spännande, tycker jag. Förutom att jag sjungit i kör sedan barnsben så älskar jag folk som kan härma saker med rösten. Allt från trumpeter till fåglar till fordon till sin mormor. Och dialekter är underbart. Får njutrys av nästan alla (förutom kanske just småländskan, vilket kan tyckas ironiskt, när det ju nu är där jag bor). I mitt huvud är jag mycket bra på att ljudhärma och göra alla upptänkliga dialekter. Har en pågående inre dialog nästan konstant med en massa olika röster. Ok, fattar att det låter tokigt, men det handlar alltså mest om att jag gillar ljud, språk och röster. Och att leka med dem. Och nu finns en rolig film på typ det temat.

In a World.

LAKE BELL som skrivit, regisserat och som också spelar huvudrollen, är förresten femme-tastisk och på hela taget geni.

Roligt med röstskådespelare och röstcoaching, dessutom faller filmen rätt in i den lättsamt underhållande men ändå smarta kategorin som är guldet jag vaskar efter när jag tåsurfar. Livet alltså. Ibland regnar det lemonad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation