Söndag. Ätit godis till middag. Och ja, har ont i magen. Typiskt att en sån gammal stel förmaning ska stämma. Har barnmat i håret. Huvudet fullt av ofärdiga tankar. En resfeber som sakta ökar i styrka, inför Gotlandsresan nästa helg. Känner mig alltså lite ynklig, kletig, virrig, nervös, men faktiskt också tacksam. Har haft en bästis på besök under helgen. Känner mig efter det mer som mig själv igen. Har fått kramar, prat om skoj och allvar, samt praktiskt och känslomässigt vardagsstöd. Och en självinsikt som jag ska smaka på lite innan jag börjar sätta ord på den.

Vi satt vid middagen igår och försökte komma på vart i världen det skulle gå att flytta. Där både det politiska och faktiska klimatet skulle vara ok. Gick igenom världsdelar och länder. Kom inte på något bättre än tja, Umeå eller Södermalm. Så Katten. Antingen flyttar vi uppåt hemåt, eller så flyttar jag hem till dig. I fantasin. I alla fall. Men det var ju ingen skräll att Umeå skulle vara bäst. Förutom snön då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation